Krása pohybu

FINÁLE ČMP ČESKÉ BUDĚJOVICE 9.12.2017

12.12.2017 10:19

  Posledním závodem sezony bylo VIII. kolo a zároveň finále ČMP, na který jsme se vypravili s nejúspěšnější společnou skladbou této sezony, našimi nejmenšími. Cestovali jsme poměrně daleko a vydali jsme se na závod již v pátek, abychom mohli ještě přes noc načerpat síly na pěkný výkon. Ubytování jsme si zajistili v milém penzionu Solnička, kde děti ještě po příjezdu využili solnou jeskyni a relaxovali.

  V sobotu začal již samotný závod. Děvčatům se první provedení moc nezdařilo, ve druhém zabojovali a známka byla od rozhodčích podstatně vyšší. Celkově výkon stačil na 6. místo. Podstatné ale bylo, že se vyhlašovalo i celkové umístění oddílů. K našemu opravdu velkému překvapení byla vyhlášena na bronzový stupínek naše společná skladba a měli jsme všichni opravdu velikou radost. Gratulace ke skvělému výkonu byla na místě i proto, že děvčata se v průběhu sezony neuvěřitelně zlepšovala.

 Odměnou byla i procházka po vánočních trzích a nejvíce asi čas strávený v Hopsáriu zakončený oslavou se šampaňským.

  Po sečtení všech výsledků jsme se dozvěděli i umístění obručí a kuželek, které také nebylo vůbec špatné.

 

Kat. 0.B  3. místo celkově v ČMP  Simonka, Terezka, Mirečka, Verunka, Tinka, Markétka

 

Kat. I.     celkově 11. místo   Kája, Venda, Bea, Míša
Kat. III.   celkově 8 místo     Verča, Simča, Kája, Julča, Markétka, Dorotka

 

 Celkově jako trenérky všechna děvčata chválíme. Potýkala se s novým náčiním, novými prvky, některá z nich udělala obrovský skok ve výkonosti, což jim určitě pomůže i v nadcházející sezoně jednotlivců. Ale hlavně se všechna učila bojovat s nervozitou, nezdary, a naopak třeba zase zvládat nečekané úspěchy a motivovat se do další práce.

  Gratulace všem !!!!!!!

Vyhledávání

Kontakt

Lucius-TJ Sokol Třebovice U Kadlubku 5087/4
Ostrava-Třebovice
722 00