Krása pohybu

ČESKOMORAVSKÝ POHÁR - ZÁVODY SPOLEČNÝCH SKLADEB

02.12.2013 14:12

   Poprvé v historii oddílu jsme se letošní rok zúčastnily závodů společných skladeb. Děvčata předvedla společnou skladbu, se kterou patří do věkové kategorie I. ročník 2004 a mladší.

Je to nejobsazenější a tím pádem konkurencí nejnabitější kategorie . Série závodů pod souhrnným názvem Českomoravský pohár pro náš oddíl začala v Zubří.

Tam děvčata předvedla jen jedno provedení, protože se neprobojovala do finále. Nicméně celkové umístění bylo velmi povzbudivé. Následující neděli jsme zavítaly do Brna na další závod. Zde děvčata cvičila obě provedení, ale podruhé se jim nevedlo zcela podle představ a byla to škoda, jelikož spadly o několik míst níže ve výsledkové listině.

 Na první adventní neděli jsme se vydaly na závody v Praze. Zde tato kategorie měla opět finále. Moc jsme s postupem nepočítaly, tím více nás mile překvapilo, když se jméno našeho oddílu objevilo na seznamu postupujících družstev.

 Děvčata podala i podruhé vyrovnaný výkon a konečné umístění bylo prozatím nejlepší, ze všech tří závodů. Měly jsme všichni opravdu velkou radost a závody v Praze jsme si zpříjemnily i shlédnutím vánočního stromu na Staroměstském náměstí.

  V Břeclavi se konal poslední závod této série. Děvčatům se příliš první provedení nevydařilo, ale druhým si výslednou známku vylepšily a nakonec se umístily na pěkném místě. Děvčatům moc gratulujeme a doufám, že to pro ně bylo sbíráním velmi cenných zkušeností do další sezony.

 

 


 


 

 ČESKOMORAVSKÝ POHÁR


 

DRUŽSTVO VE SLOŽENÍ: KAROLÍNA ŠTVERKOVÁ, JULIE PÁLKOVÁ, DOROTA ČECHOVÁ, SÁRA ŠEDĚNKOVÁ A ERIKA MARZECOVÁ


 

ZÁVOD SPOLEČNÝCH SKLADEB :  ZUBŘÍ  16.11.2013

Kategorie I. - 9. místo - TJ SOKOL TŘEBOVICE


 

ZÁVOD SPOLEČNÝCH SKLADEB : BRNO  24.11.2013


 

Kategorie I. - 12. místo - TJ SOKOL TŘEBOVICE


 

ZÁVOD SPOLEČNÝCH SKLADEB : PRAHA 1.12.2013


 

Kategorie I. - 8. místo - TJ SOKOL TŘEBOVICE


 

ZÁVOD SPOLEČNÝCH SKLADEB: BŘECLAV 7.12.2013


 

Kategorie I. - 9. místo TJ SOKOL TŘEBOVICE

Kategorie I. roč. 2004 - 7. místo TJ SOKOL TŘEBOVICE


 

CELKOVÉ UMÍSTĚNÍ V SOUTĚŽI ČESKOMORAVSKÝ POHÁR:

 

Kategori I.   - 11. místo TJ SOKOL TŘEBOVICE

 

Vyhledávání

Kontakt

Lucius-TJ Sokol Třebovice U Kadlubku 5087/4
Ostrava-Třebovice
722 00